17júl

Ölelő, övező zsugorfóliázó gép: megoldás minden iparágnak – Uniotech

Az ölelő, övező zsugorfóliázó gép jellemzően a vizes, üdítős és egyéb palackok csomagológépe. Használata lehetővé teszi, hogy a gyűjtőcsomagolások különösen ellenálló csomagolóanyagból legyenek kialakítva.

 

Ahhoz, hogy megértsük az ölelő zsugorfóliázó gép fontosságát, gondoljuk 6 ásványvizes palackra: mit jelent a nyilvántartásuk, a kezelésük, a tárolásuk, a szállításuk. Mindegyik esetben 6 műveletet kell végrehajtani. Ha a 6 palackot gyűjtőcsomagolással egyesítjük, 6 művelet helyet esetenként csak 1-et kell elvégezni!

Miért lesz tartós az övező zsugorfóliázó gép által készített csomagolás?

 

Mert vastag polietilén fóliából készül, ami nagy szakítószilárdságú és nehezen perforálható. Tökéletes víz és egyéb italok, sörösdobozok, konzervek, befőttesüvegek csomagolásához, és ne feledkezzünk meg a kozmetikumokról vagy a tisztítószerekről sem.

 

Az Uniotech kínálatában megtalálhatóak a csúcsminőségű Minipack-Torre ölelő zsugorfóliázó gépek, ugyanígy a nagy tradíciókra visszatekintő Gramegna csomagológépek is. Mivel a Minipack-Torre felvásárolta a Gramegnát, legújabb automata és félautomata ölelő zsugorfóliázó gépei a két márka egyesüléséből született kiváló tulajdonságokkal rendelkező gépek. Lássuk, melyek ezek a jellemzők.

Ölelő, övező zsugorfóliázó gép általános felhasználásra

 

A Minipack-Torre gépeit úgy tervezték, hogy kiemelt szerepet szántak a biztonságos használatnak. Teljesen kockázatmentes a kezelésük, a gép kezelője munka közben biztonságban van. Minden gép biztonsági fotocellával van felszerelve, ami azonnal blokkolja a hegesztőkart, mihelyst valamilyen akadályt észlel. Ezenkívül minden ölelő zsugorfóliázó gép megfelel az Európai Unió szabványainak.

 

Teljesítmény szempontjából minden modell garantálja a hatékonyságot és a sokoldalúságot. Hála a választható opcióknak, a csomagolási folyamatot könnyedén az igényekhez lehet igazítani. Kisvállalatoktól a nagy iparágakig mindenki megtalálja a számára optimális gépet.

 

A működés automata vagy félautomata: egyes modellek csak automata üzemmódban működnek, míg mások lehetővé teszik a kezelő számára, hogy félautomata vagy automata üzemmód közül válasszon.

Félautomata vagy automata: MS és AL

 

A Minipack-Torre 8 féle ölelő zsugorfóliázó gépet gyárt. Ezek közül kettőt mutatunk most be:

 

MS 700. Egykamrás szerkezet, amit az egyszerűség és a linearitás jellemez. Félautomata zsugorfóliázó gép, melyen egy kapcsoló segítségével lehet váltani a manuális és a félautomata üzemmódot. A zsugoralagút légkeverő rendszerrel működik.

MS 70 AL. Automata vagy félautomata működés a kezelő választásának megfelelően. Automata működésre állítva könnyen beépíthető gyártósorokba. Akár 150 cm hosszúságú terméket is becsomagol. Kihordószalag szállítja a termékeket a zsugoralagútba.

 

További ölelő, övező zsugorfóliázó gépeket itt talál>>