10jún

Miért esik a választás olyan gyakran a zsugorfóliázó gépre? – Uniotech

 

A zsugorfóliát sokféle termékhez használják. Élelmiszerek, kozmetikumok, gyógyszerek, könyvek és számos más terület találja meg benne az ideális csomagolóanyagot. Miért esik a választás olyan gyakran a zsugorfóliázó gépre? Fedezze fel e kivételes csomagológép használatának legfontosabb előnyeit!

 

Miért kell a zsugorfóliázáshoz zsugorfóliázó gép?

 

A zsugorfóliával való csomagolásnak többféle módszere létezik. Zsugorfóliázó gépre akkor van szükség, amikor a csomagolás hatékonysága már befolyásolja a termelés ütemét. A csomagolásra váró termék köré zsugorfólia kerül, a gépben hő hatására a fólia szorosan a termékre zsugorodik. Számos zsugorfóliázó egy fázisban felhelyezi, hegeszti majd hevíti a zsugorfóliát, ezáltal könnyedén lehet a segítségével optimalizálni a csomagolási folyamatot.

 

A leggyakrabban ezért választják a zsugorfóliázó gépet:

 

 

  • Prémium csomagolást készít

 

Tudjuk jól, mit jelent a csomagolás az értékesítés szempontjából. Ön jogosan várja el a csomagológépétől azt, hogy minőségi végeredményt nyújtson, ami kiemeli a termékét a konkurencia hasonló termékei közül. A zsugorfóliában az a jó, hogy nemcsak remekül védi a terméket, hanem esztétikus és vonzó külalakot biztosít. Röviden: eladja a terméket.

 

  1. Sokféle típus létezik

Ahány termék, annyi csomagolási feladat. A zsugorfóliázó gépek kínálata rendkívül széles: ezért nem kell kompromisszumot kötnie: Ön azt a típust választja, amelyik tökéletesen megfelel a termékének. Egylépcsős, kétlépcsős, teljesen automata gyártósorba illeszthető, esetleg zsugoralagút vagy zsugorító pisztoly: a számos változat között meg fogja találni azt, amelyik lefedi az egyedi csomagolási igényeket is.

 

  1. Egységcsomagolásra és gyűjtőcsomagolásra egyaránt alkalmas

Nem szabad elfeledkezni arról, hogy a termékcsomagolás nem csak azt jelenti, hogy a termék védőburkot kap. A legtöbb termékre igaz, hogy nem egyenként fogják felpakolni a szállítójárműre. A szállítás, rakodás, tárolás megkönnyítésére született a gyűjtőcsomagolás. A zsugorfóliázó hatalmas előnye, hogy egység- és gyűjtőcsomagolások készítésére is egyaránt alkalmas.

 

  1. Pénzt takarít meg Önnek

Egy zsugorfóliázó gép beszerzése együtt jár azzal, hogy a jövőben csökkenni fognak a csomagolással. (anyag és bér) raktározással, árumozgatással és szállítással kapcsolatos költségei. A zsugorfóliázással ugyanis amellett hogy időt nyer, rendkívül helytakarékos csomagolást valósít meg: például egy hagyományos dobozhoz képest a gyűjtőcsomagolások kevesebb helyet foglalnak, és könnyebben kezelhetőek.

 

  1. Sokféle termékhez használható

Sokféle formájú és méretű termékhez használható, rendkívül kényelmes a használata. A legnagyobb becsomagolandó termék méretét figyelembe kell venni a gép kiválasztásánál.

 

Zsugorfóliázó gépek az Uniotech választékában: Önnek melyik lenne az ideális?