31máj

Melyik a legjobb légpárnás fólia? – Uniotech

A légpárnás fólia az egyik legpraktikusabb csomagolóanyag. Tökéletes védőburkot képez, a szabálytalan alakú tárgyak is könnyen csomagolhatóak vele, és könnyen rögzíthető ragasztószalaggal. Számos típusa létezik, éppen ezért nem árt tudni, hogy melyik mire jó, és mikor előnyös használni.

 

Használja a légpárnás fólia megfelelő típusát

 

Ahogy azt már említettük, a légpárnás fólia gazdag választékából Ön azt a típust veheti igénybe, ami a csomagolási igényeinek a leginkább megfelel.

 

Nagypárnás buborékfólia

A légpárnák átmérője akár 26 mm is lehet. A nagypárnás buborékfóliát általában a nagyobb méretű tárgyak becsomagolására használják: alkatrészek, bútorok; de nagy hasznát lehet venni akkor is, ha viszonylag nagy üres helyet kell egy dobozban kitölteni. A nagy légpárnák remekül felfogják a rázkódást, és nagyszerű védelmet nyújtanak a becsomagolt termékeknek.

 

Kisebb méretű légpárnás fólia

A legelterjedtebb típus párnáinak átmérője 10 mm. A kisebb méretű légpárnák kisebb védelmet nyújtanak a rázkódás vagy az ütés ellen, viszont jobban védenek a felületi károktól (például karcolás). Természetesen a kisebb tárgyaknak ez az ideális csomagolóanyaga: elektronikai termékek, üvegáru és egyéb finom tárgyak esetén ajánlott.

 

Antisztatikus buborékfólia

Mérettől függetlenül az antisztatikus buborékcsomagolás célja az elektronikus tárgyak, például mobiltelefonok, számítógépek, fényképezőgépek stb. és ezek kiegészítőinek védelme. Mivel megszünteti a statikus töltést, védi az érzékeny elektronikus chipeket.

 

iBubble Wrap

Közismertebb nevén a kipukkaszthatatlan buborékfólia. Azoknak ajánlott, akik nagy mennyiséget használnak ebből a csomagolóanyagból, és gondot jelent a raktározása. Az iBubble Wrapet leeresztett állapotban szállítják és tárolják, és csupán felhasználás előtt töltik fel levegővel. Történetéről itt írtunk.

 

Légpárnás boríték

Könyvekhez, kiadványokhoz, CD-khez, apró vagy lapos tárgyakhoz a legjobb csomagolóanyag. Könnyen lezárható, és kiváló védelmet nyújt. Ha különböző apró tárgyakat kell becsomagolnia, a légpárnás fóliából készített tasak a kézenfekvő megoldás. Ezek a csomagolóanyagok az elektronikus kereskedelem fejlődésével egyre nagyobb tért hódítanak: gyors és kényelmes csomagolást biztosítanak, egyúttal remek védelmet is nyújtanak.

Élelmiszeripari légpárnás fólia

Az élelmiszeriparban használják elsősorban csokoládé, friss gyümölcs és tojás védelmére.

 

Hőmérséklet-szabályozott buborékfólia

Ez a típus különleges cellás szigeteléssel készül, hogy megőrizze a szállítmány hőmérsékletét, megóvja az extrém hőmérsékletektől és a drasztikus hőmérsékletváltozásoktól.

 

Ön melyiket használná? Légpárnás fólia rendelése itt>>