28máj

Itt a vizes környezetben is működő pántológép – Uniotech

Az Anuga Élelmiszeripari Kiállítás 2018. Március 20–23. között került megrendezésre a világ legjelentősebb élelmiszeripari kiállításának beszállítói fóruma, az ANUGA Foodtec Kölnben. Ezen a kiállításon a világ egyik vezető pántológép gyártója, a Mosca rozsdamentes acélból készült pántológépekre koncentrált.

 

A nedves, sós levegőtől a számtalan kedvezőtlen külső hatásig: az élelmiszeriparban magas a szennyeződési potenciál.

Ebben az iparágban gyakran előfordul, hogy a termékeket nehéz körülmények között csomagolják és szállítják. Alapkövetelmény, hogy minden folyamat feleljen meg a legmagasabb higiéniai követelményeknek, valamint a teljesítmény tekintetében se maradjon el.

 

Ezt a pántológépet egyszerűen semmi sem állíthatja meg

 

A Mosca Gmbh bemutatta az EVOLUTION SoniXs MS-6-VA új, rozsdamentes acél pántológépet, amely teljes mértékben megfelel a fenti követelményeknek. A Mosca „Akvárium” szemléltette, hogy a gép megbízhatóan működik nedves körülmények között is, a pántszalag végtelenítése sem hagy maga után kívánnivalót.

 

A cég most először mutatta be a korrózióálló EVOLUTION SoniXs MS-6-VA pántológépet, ami egyike a Mosca rozsdamentes acélból készült gépeinek. Ezek kifejezetten az élelmiszeripar számára készülnek. „Amikor az élelmiszereket biztonságosan és higiénikusan kell becsomagolni kedvezőtlen körülmények között, a csomagolási folyamat minden lépcsőjének meg kell felelnie a legmagasabb követelményeknek” – magyarázta Timo Mosca, a Mosca vezérigazgatója.

 

A Mosca rozsdamentes acélból készült pántológépei olyan mostoha körülmények között is jól teljesítenek, mint amit a friss hal csomagolása jelent. Ellenállnak az agresszív sós víznek, és nagy sebességen is hibátlanul működnek. Maximális megbízhatóságot, higiéniát és termékvédelmet kínál a felhasználónak még akkor is, ha a csomagolás körülményei jóval az ideális szint alatt vannak.

 

A Mosca EVOLUTION A SoniXs MS-6-VA pántológépnek számos előnye van a friss hal, hús és egyéb élelmiszerek csomagolásánál. Ez az első rozsdamentes acél pántológép, amelyet SoniXs ultrahangos hegesztőegységgel láttak el, elektronikus önkalibrálással. A hegesztőegység nem szennyeződik, mivel a hevedervezető keret és a pántolt termék oldalára van helyezve. Az ultrahangos technológiának köszönhetően a pántszalag végtelenítéséhez nincs szükség hőre, nem kell melegíteni a szalagot a biztonságos kötés érdekében. Nem szabadulnak fel gázok és toxinok, a hegesztőegységen sem tapadnak meg műanyag maradványok, ami rontaná a gép teljesítményét.

 

A kiváló minőségű rozsdamentes acél szintén fontos tényezője a remek teljesítménynek. A pántológép ultrahangos záróegységét nem befolyásolják a külső körülmények. A kiállításon egy vízes környzetben működő géppel bizonyították, mire képes az EVOLUTION A SoniXs MS-6-VA.

 

A Mosca EVOLUTION A SoniXs MS-6-VA pántológép további előnyei:

  • könnyen kezelhető paneles vezérlés
  • akár 52 pántolás percenként
  • opcionálisan kérhető a dupla pántszalag-adagoló: a gépbe két pántszalag-tekercset helyeznek, amikor az egyik elfogy, a gép automatikusan átkapcsol a másikra. Ez kb. 80%-kal csökkenti a tekercs cseréjéhez szükséges időt, és kiküszöböli, hogy a helyszínen dolgozó gépkezelő a tekercscserére használja az idejét.

 

Ha felkeltette érdeklődését a Mosca EVOLUTION A SoniXs MS-6-VA pántológép, kérjen árajánlatot itt>>