20febr

A jó csomagológép szerviz 3 ismertetőjele

Sokszor tapasztaltuk már, hogy egy üzemben a termelés sikerességét nagyban befolyásolja azoknak a szerviztechnikusoknak a képzettsége, szakmai tudása, akik a fenntartják a rendszert. Különösen a nagyüzemi termelésre igaz a fenti megállapítás. Ezért fontos jó döntést hozni akkor, amikor a csomagológép szerviz kiválasztására kerül sor. Az alábbi tényezőket érdemes figyelembe venni.

 

Erről ismerhető fel a jó csomagológép szerviz

 

Tapasztalat

 

Egy tapasztalt technikus több gyártó csomagológépeit ismeri, az évek folyamán találkozott már ugyanazon gyártó különböző modelljeivel is. Az Uniotech csomagológép szervize külön gondot fordít arra, hogy szakképzett technikusokat alkalmazzon, akik közösen több évtizedes tapasztalatot halmoztak fel a hibaelhárítás és a javítás terén.

 

Érték

 

Költségek szempontjából sokkal hatékonyabb a karbantartás mint a javítás. Az időszakos ellenőrzések halogatása könnyen meghibásodáshoz, leálláshoz vezethet. Ami már kényszerítő körülményeket teremt, hiszen nem lesz más választási lehetősége, mint kifizetni a javítás költségeit. A leállás ideje alatt pedig nincs termelés, nincs haszon. Egy jó szerviztechnikus tudja, hogy rendszeres karbantartással a csomagológép éveken át üzemel meghibásodás nélkül. Az Uniotech tisztában van azzal, hogy Önnek tökéletesen működő csomagológépre van szüksége. Ennek érdekében kidolgozhatunk egy karbantartási ütemtervet, amellyel a gépparkja optimális üzemelését segítjük elő.

 

Minőségi szolgáltatás

 

A jó csomagológép szerviz az ügyfél érdekét tartja szem előtt. Az Uniotechnél elsődleges célkitűzésünk az, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk, ami a csomagológépeit hatékonnyabbá teszi. Egyedi igényekhez egyedi megoldásokat javasolunk. Nem vagyunk egyetlen márka hívei, ezért sohasem fogunk olyan gépet javasolni Önnek, ami nem illeszkedik tökéletesen a termékéhez, a vállalkozásához. Mivel számos vezető gépgyártó csomagológépeit forgalmazzuk, és alapos  ismeretekkel rendelkezünk róluk, olyan megoldásokat is tudunk ajánlani, amire más forgalmazó nem is gondol.

 

Ha jó csomagológép szerviz áll a gépparkja mögött, költséges javításokat spórolhat meg, és sikeresen meghosszabbíthatja a csomagológépei élettartamát.

 

Az Uniotech csomagológép szervize a csomagológépek széles skálájával foglalkozik: pántológépek, zsugorfóliázók, raklapfóliázók, vákuumfóliázók. Itt megtekintheti azoknak a gépeknek a listáját, amelyekhez folyamatosan tudunk biztosítani cserealkatrészeket>>