19jan

A zsugorfóliázó gép tesztelése vásárlás előtt

A zsugorfóliázó gép beszerzése a vállalkozása fejlődésének egyik meghatározó lépése. Ma már minden zsugorfóliázási feladathoz találni jó minőségű, megbízható gépet, mégis teljesen természetes, hogy a vásárló szeretné tudni, az ő termékét hogyan fogja csomagolni a berendezés. Ugyanis az alapkérdés nem az, hogy hány csomagolási programmal rendelkezik vagy mekkora az energiafogyasztása (bár később ezek is szóba kerülnek), hanem az, hogy alkalmas-e arra, hogy a saját termékeit makulátlanul becsomagolja.

 

Az Uniotech már korán felismerte ezt az igényt, ezért mi lehetővé tesszük ügyfeleink számára, hogy a saját termékeikkel teszteljék a gépet annak megvásárlása előtt.

 

Miért jó Önnek a zsugorfóliázó gép tesztelése?

 

A megvásárolni kívánt csomagológép tesztelésével megbizonyosodhat arról, hogy

  • valóban a vállalkozásának legmegfelelőbb csomagológépet választotta
  • a gép tökéletesen be tudja csomagolni a termékét, nem lesz szükség kiegészítőkre, amelyek újabb kiadásokat vonnak maguk után
  • különböző típusú, vastagságú zsugorfóliákkal milyen eredményt lehet elérni
  • minden szempontból a legjobb zsugorfóliát választotta

 

Az sem utolsó szempont, hogy látni fogja élőben, hogyan működik a zsugorfóliázó gép, és elsajátíthatja annak kezelését.

 

Miért jó nekünk a zsugorfóliázó gép tesztelése?

 

Az Uniotech által biztosított tesztelés a legjobb lehetőség arra, hogy bebizonyítsuk, sikerült a megfelelő csomagológépet kiválasztani az ügyfelünk számára. Nincs meggyőzőbb annál, amikor az ügyfél a saját termékén követi végig a csomagolás folyamatát, és kézbeveheti a becsomagolt terméket. Mivel a teszt megelőzi a vásárlást, mondhatjuk, hogy a csomagológép beszerzése teljesen kockázatmentessé válik, nincs kockázat, nincsenek kellemetlen meglepetések.

 

Hogyan történik a tesztelés a gyakorlatban?

 

A zsugorfóliázó gép kiválasztásában minden esetben segítséget nyújtanak csomagolástechnológus szakembereink. A kiszemelt berendezés tesztelése általában az Uniotech székhelyén, Dunakeszin történik. Időpontot egyeztetünk, Ön magával hozza a termékét, termékeit, mi pedig becsomagoljuk azokat az Ön jelenlétében. A termék(ek) zsugorfólizásakor munkatársaink segítséget nyújthatnak az optimális gépbeállítások kiválasztásában is. Ugyanígy azt is tesztelni tudjuk, melyik az a zsugorfólia, ami a leginkább megfelel az elvárásainak.

 

Kockázat nélkül szeretne zsugorfóliázó gépet vásárolni? Nézze meg, hogyan csomagolja be a zsugorfóliázó gép a saját termékét, kérjen próbatesztet itt>>