16jan

Így lesz egy automata pántológép a megtakarítások eszköze

Az automata pántológép leegyszerűsíti a csomagolási folyamatokat. Nincs az a termelőegység, ahol ne jönne jól. Sokan mégsem fektetnek be ebbe a sok szempontból kiváló gépbe (biztonságosabb árumozgatás és szállítás, gyors csomagolás, kevesebb sérült csomag – hogy csak a legfontosabbakat említsük), mégpedig az ára miatt. Pedig egy automata pántológép több téren is megtakarítást hozhat. Felsoroljuk a legfontosabbakat.

 

Miért jó befektetés egy automata pántológép?

 

Gyorsabb csomagolás. Automata pántológéppel jóval gyorsabbá válik a pántolás, mint kézi társaival. Vagyis egységnyi idő alatt megsokszorozódik a becsomagolható dobozok száma, a korábban csomagolásra szánt idő jelentős részét más feladatok elvégzésére lehet fordítani. Ha egy termelőegységben több személy is foglalkozik pántolással, ez a munkaerő más feladatokra csoportosítható át!

 

Professzionális minőség. Ahhoz, hogy vállalkozása mindig ugyanazt a magas minőséget tudja biztosítani a csomagolás terén, megbízható csomagológépre van szükség. A kézi pántolás minősége csomagról csomagra változhat – hiszen ember végzi – sohasem érheti el az automata pántológép nyújtotta egyenletes, magas színvonalat. Ennek köszönhetően Ön a minimálisra csökkentheti a szállítással járó sérüléseket és egyéb veszteségeket.

 

Vége a pántszalag pazarlásának. Biztos lehet benne, hogy ezentúl kevesebb pántolószalagot fog használni: a gépi pántolás ugyanis egyet jelent a gazdaságosabb pántszalag-felhasználással. A legtöbb automata pántológépet úgy tervezték, hogy csak annyi szalagot használjon, ami feltétlenül szükséges (ennek mennyisége több tényezőtől függ: a csomag mérete, a feszítés erőssége stb.).

 

Hosszútávú használat. Az automata pántológépeket úgy tervezik, hogy hosszú éveken át működjenek azonos teljesítménnyel. Termelőegységekben, gyárakban, raktárakban egyaránt megállják a helyüket. Könnyen mozgathatók és tárolhatók.

 

Az összes funkció egyetlen gépben. A kézi pántológépek sok tekintetben különbözőek: egyeseket csak bizonyos típusú pántszalaggal lehet használni (például csak acél vagy csak PP), van amelyik végteleníti a szalagot, van amelyik nem. Az automata pántológépben az a nagyszerű, hogy minden egy helyen van: megfeszíti, végteleníti és elvágja a pántszalagot. Mindegyik modell leírásában megtalálja, hogy a gép milyen típusú pántszalagokkal dolgozik.

 

Az Uniotech kínálatában könnyen kezelhető, kényelmesen használható és meggyőző teljesítményre képes automata pántológépeket talál. Győződjön meg a hasznosságukról, keressen minket itt>>