24nov

Melyik zsugorfóliázó gép az ideális a vállalkozásom számára?

Ez a kérdés gyakran felmerül ügyfeleink körében, amikor ismerkednek  zsugorfóliázó gépeinkkel. Ahhoz, hogy a kérdést érdemben meg tudjuk válaszolni, több szempontot kell figyelembe vennünk.

 

A zsugorfóliázáshoz alapvetően három dologra van szükség: zsugorfóliára, egy hegesztőegységre és egy fűtőelemre. A zsugorfólia többféle alapanyagból készülhet, a legelterjedtebb a poliolefin (PO) és a PVC. A hegesztőegység a csomagolást zárja le, miután a termék a helyére került. A fűtőelem a zsugorfólia zsugorodási folyamatához termeli a szükséges hőt.

 

A zsugorfóliázó gép típusa leginkább a termelési szinttől függ

 

Csomagolástechnológiai munkatársaink egy sor kérdést feltesznek, amikor az ügyfeleink számára legmegfelelőbb zsugorfóliázó gépet segítenek kiválasztani. Tudniuk kell, hogy mi a csomagolandó termék, ismerniük kell annak főbb jellemzőit, de kíváncsiak lesznek a termelési szintre is. Miért?

 

A termelési szint meghatározása

 

Azt, hogy milyen típusú zsugorfóliázó gépre van szüksége egy termelőegységnek, elsősorban a termelési szint határozza meg. Vagyis az, mekkora az a mennyiség, amit óránként be kell majd csomagolni. Ügyfeleink egy része egy már működő tevékenységhez keres új csomagológépet – ők természetesen tisztában vannak azzal, mekkora a jelenlegi termelésük, illetve mekkora lesz a termelés a jövőben a tervek szerint. Más ügyfeleink azonban most indítják el a vállalkozásukat, egy új terméket vezetnek be a piacra. Még nem tudják, mekkora termeléssel kell számolniuk, mert eladásaik még nincsenek. Ez utóbbi esetben az előrejelzések alapján mérjük fel, hogy milyen gépre lesz szükség. A hatékonyság és a méret az a két tényező, amit elsősorban figyelembe veszünk. Ez a két tényező határozza meg a csomagológép árát is.

 

Nagy termelés: UT 60 övező (ölelő) zsugorfóliázó gép

 

Az övező (ölelő) fóliázógép hagyományosan egy zsugoralagúthoz kapcsolódik, itt történik a fólia zsugorítása. Azok számára a legjobb választás, akik nagy mennyiségű terméket szeretnének zsugorfóliázni. Egyéni és gyűjtőcsomagoláshoz is ideális.

 

A fóliázógép-zsugoralagút kombó maximális hatékonysággal csomagolja a termékek ezreit naponta. Létezik félautomata változat, ahol szükség van egy kezelőre, aki a termékeket adagolja, és létezik teljesen automata, csomagolósorba köthető változat, ami akár 1200-1500 terméket is becsomagol óránként.

 

Az UT 60 övező (ölelő) zsugorfóliázó gép ideális palackok, illetve dobozok tálcás vagy tálca nélküli gyűjtőcsomagolásához. Kiváló minőségű pneumatikus alkatrészeinek köszönhetően a karbantartási költségek alacsonyak. Megbízható termelést biztosít hosszú időn át.

 

Szeretné jobban megismerni, és a termékét UT 60 övező zsugorfóliázó géppel csomagolni? Vegye fel velünk a kapcsolatot itt>>