16szept

Több előnye van, mint gondolná: használt raklapfóliázó gép

Jól jönne az üzemben egy raklapfóliázó gép, de most nem szeretné nagyobb befektetésbe vágni a fejszéjét? Nagyon jó választás lehet a használt raklapfóliázó gép, hiszen a nehéz gazdasági helyzetben úgy kell növelni a profitot, hogy közben nem növelik a kiadást.

 

Lehet, hogy Ön is hasznát venné egy használt raklapfóliázó gépnek?

 

Mikortól számít egy gép használtnak? Az az igazság, hogy mihelyst felnyitjuk egy csomagológép dobozát, nos attól a pillanattól kezdve már nem számít újnak. Sok olyan esettel is találkozunk, amikor az alig használt csomagológéptől megválnak. Egy ilyen gépet megvásárolni a legnagyobb szerencse, hiszen egy gyakorlatilag új gépet lehet venni jóval alacsonyabb áron.

 

Mi történik akkor, ha a csomagológépet nem csak 1-2-szer használták, hanem huzamosabb időn át? Egy jól karbantartott gép megbízható működése hosszú éveken át garantált. Amikor használt csomagológépet vásárolunk, csakis olyan gépeket veszünk át, amelyek még éveken át biztosítják a professzionális csomagolást – természetesen teljesen felújítjuk őket. Tökéletes műszaki állapotban kerülnek ismét forgalomba. Ezért is tudunk garanciát vállalni a használt csomagológépekre!

 

Egy használt, de viszonylag új raklapfóliázó gép beszerzése jelentős megtakarítást jelent, hiszen akár féláron is megkaphatja a csomagológépet. Az olyan modellek, mint a PKG Discovery raklapfóliázó gép (egyike népszerű használt csomagológépeinknek) a legfejlettebb technológiát képviselik: mikroprocesszoros vezérlőpaneljük akár 99 fóliázó ciklust tud elmenteni, amiket a személyes igényei szerint állíthat be. Ezzel a PKG Discovery mindent tud, amit egy korszerű raklapfóliázó gépnek tudnia kell, jelenleg nincs ennél újabb technológia.

 

Másik előnye a használt raklapfóliázónak, hogy azonnal elérhető. Nem kell rá heteket vagy akár hónapokat várni, ha egyszer elhatározásra jutott, azonnal hasznosíthatja a termelésben.

 

Tippek használt raklapfóliázó gép vásárlásához:

 

  • Mérje fel csomagolási igényeit, pontosan határozza meg, mire van szüksége. Készítsen listát arról, mit vár el a csomagológéptől. A lista alapján könnyű lesz eldönteni, hogy egy használt csomagológép megfelel-e az elvárásainak.
  • Csakis referenciákkal és telephellyel, elérhetőségekkel rendelkező cégtől vásároljon használt raklapfóliázó gépet.
  • Szerezzen információkat az értékesítést végző cégről: mióta vannak a piacon, mennyire tőkeerős a vállalkozás. Csak akkor vásárolja meg a gépet, ha nincs kétsége az értékesítést végző cég megbízhatóságát illetően.
  • Érdeklődjön, hogy kap-e garanciát a csomagológéphez.
  • Ha van rá lehetőség, kérje a csomagológép tesztelését: még a kiszállítás előtt nézze meg működés közben. Így győződhet meg a legkönnyebben arról, mit tud a gép, és a használatát is elsajátíthatja.

 

Az Uniotech új és használt csomagológépek értékesítésével foglalkozik. Megbízható cég vagyunk, közösen megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb csomagológépet, amelyik minőségi csomagolást biztosít.

 

Használt raklapfóliázó gépet keres? Munkatársaink szívesen bemutatják az elérhető modelleket>>