07szept

Kisméretű csomagokhoz a légpárnás tasak az ideális

Minden vállalkozás és webshop, amelyik kisméretű termékeket csomagol, tökéletes biztonságban akarja tudni a küldeményeit. Ezért olyan népszerű a légpárnás tasak, ezért használja szinte kivétel nélkül minden iparágazat. Mindegy, mi a termék: karkötő, könyv, elem, gyógyszer, kozmetikum vagy játék, Ön meg fogja találni az igényeinek megfelelő, ideális méretű csomagolóanyagot.

 

Hogyan csomagolunk egy terméket hagyományosan, amikor postázni szeretnénk?

A terméket kartondobozba tesszük, a termék köré térkitöltő kerül, hogy az árumozgatás és szállítás során ne szenvedjen sérülést. A dobozt lezárjuk ragasztószalaggal. Vagyis 3 csomagolóanyagra lesz szüksége annak, aki a hagyományos csomagolási módot választja: dobozra, térkitöltőre és ragasztószalagra.

 

Az egyszerűbbnél is egyszerűbb csomagolóanyag: a légpárnás tasak

 

A légpárnás tasak még az alapesetnél is egyszerűbb: csupán egyetlen csomagolóanyag használatát jelenti! A légpárnás fóliával bélelt borítékba csak bele kell helyezni a terméket, és a védőszalag eltávolításával lezárni a tasakot.

 

Egyszerű és gyors, megtakarítja vele:

  • a sokféle csomagolóanyagot, hiszen ezentúl csak 1-re lesz szüksége
  • a csomagolásra szánt időt
  • a csomagolásra fordított energiát

 

Önnek egyetlen dolga van: eldönteni, hogy milyen méretű légpárnás tasak nyújtja a terméke számára a legjobb védelmet. A légpárnás tasak sokoldalú és tartós: megvédi az árut az ütésektől, rázkódástól, a csapadéktól és mindazon hatásoktól, amelyek szállítás és rakodás során felmerülhetnek.

 

Nincs vége a megtakarításoknak

 

Ami a csomagolási folyamatot illeti, a légpárnás tasak lerövidíti a csomagolásra fordítandó időt és költségeket. De Ön máshol is tud spórolni: a szállítási költségeken. A légpárnás tasak könnyű, súlya szinte elhanyagolható. Nem növeli a termék méretét sem, és akkor is jól jön, ha szállításkor a csomag mérete után többletet kell fizetni.

 

Kisméretű, sérülékeny termékeket postázni nem mindig könnyű feladat. Ha egyszerű borítékban vagy térkitöltés nélküli kartondobozban küldi, nem biztos, hogy épségben ér célba. Ami kettős veszteség a feladónak: a termék pótlásán túl ugyanis a postaköltséget is újra kell majd fizetnie. Különösen hosszú utak esetében nem érdemes kockázatot vállalni. A légpárnás tasak gyakorlatilag úgy működik, mint egy szupererős boríték: könnyű, egyszerűen kezelhető, olcsó, de hagyományos társával szemben kitűnő védelmet biztosít.

 

Az AirPro légpárnás tasak méreteit és árait megtekintheti itt>>