27júl

Az otthonról irányítható csomagológép

Csomagológép irányítás, bárhonnan, bármikor, WiFi-n keresztül

 

Az olasz csomagológépgyár-óriás, a PKG kifejlesztett, és a napokban hozzáférhetővé tett egy applikációt, aminek segítségével okostelefonról, tabletről vagy asztali gépről is lehet kommunikálni a PKG csomagológépekkel. A kommunikáció Wi-Fi-n keresztül történik: miután sikerült beazonosítani a csomagológépet, a távoli eszközről is elérhetővé válnak annak programjai, a funkciók és beállított értékek követhetők és módosíthatók.

Bár futurisztikusnak tűnhet, mégis a jelen eszköze az otthonról irányítható csomagológép. Miért kellene egy csomagológépet otthonról irányítani? Képzelje el, hogy egy üzem csomagológépe meghibásodik, és ezért teljesen le kell állítani. Ha ez például éjszaka, a karbantartó szakember távollétében történik, egy teljes termelőműszak elveszhet. A PKG applikációja egy szoftvermódosítással megoldhatja a problémát. Ha nem sikerül, akkor sincs veszve minden. Kiiktatva a meghibásodott gépet, átszervezi a termelési folyamatot: bár a teljesítmény csökken, mégsem lesz 0% az éjszakai műszak teljesítménye.

A megfigyelés alanya: a PKG csomagológép

A PKG PR04 applikáció segítségével képet kapunk arról, hogyan épülnek be az új technológiák a nagyteljesítményű és gazdaságos csomagológépek lehető leghatékonyabb használatába.

Miért éri meg használni a PKG appot?

Főleg akkor jön jól, amikor rendszerhiba lép fel. A hibamenedzsment sokkal hatékonyabb, hiszen a hiba, a valószínű ok és az elhárítás módja mind megjelenik a képernyőn az appnak köszönhetően.
Az apphoz nem csak egy, de az üzem összes PKG gyártmányú csomagológépe csatlakoztatható. A teljes csomagolórendszer követése is megvalósítható a szoftver segtségével.

Mit kell tudni a PKG PR04 appról?

  • 5 nyelvből lehet kiválasztani a kommunikáció nyelvét.
  • A szoftver lehetővé teszi a csomagológép összes beállításának ellenőrzését és az esetleges hibaállapot jelzését.
  • A szoftver megszabott időközönként lekérdezi a rendszer állapotát, jelzi a meghibásodást és annak kódját.
  • A felületen beállítható, milyen időközönként kérdezze le az eszköz a rendszer állapotát (például 30 másodpercenként, kétpercenként, ötpercenként).
  • A szoftver menti az utolsó 30 meghibásodást minden hozzá csatlakoztatott csomagológép esetében. A hibakódokat tovább tudja küldeni a PKG vevőszolgálatának távdiagnosztika érdekében.
  • Az applikáció lehetőséget nyújt az alapértelmezett beállításokhoz való visszatéréshez, illetve a módosítások mentésére minden egyes gép esetében.

PKG csomagológépe van? Töltse le az applikációt a gyártó weboldaláról itt>>

Az Uniotech PKG csomagológép választékát megtekintheti itt>>