19jún

3900 pántolás/óra? Ezt tudja az UT 702 keretes pántológép

A pántolás sokarcú csomagolási technika: egyetlen alkalmazás, mely többféle felhasználási móddal rendelkezik. A keretes pántológép által felvitt pántszalagok több funkciót is betölthetnek:

  • dobozok lezárása
  • több termék összefogása
  • segítség az árumozgatáshoz, mert a dobozokat a hevederek miatt könnyebb megfogni

 

Az ideális keretes pántológép kiválasztása most igazán könnyűvé vált

 

Sokan úgy gondolják, felesleges beruházni egy pántológépbe, hiszen a pántszalagot általában a már lezárt dobozokra viszik fel, teljesen feleslegesen. A való élet azonban minket igazol: mindegy, hogy milyen a minőségellenőrzés a termelőegységben, az sem számít, mennyire kényelmes a szállítási mód, ha a termék nem épen érkezik célba, az ügyfélvesztést és márkarombolást jelent.

 

Mely iparágak tudják a leginkább hasznosítani a keretes pántológép nyújtotta lehetőségeket?

  1. papíripar,  papír- és a kartongyártás
  2. szállítmányozási és logisztikai iparág
  3. élelmiszeripar
  4. nyomdaipar
  5. építőipar
  6. porcelán- és kerámiaipar

 

Egy pántológép választásakor a legfontosabb megtalálni azt a gépet, amelyik a legtökéletesebben illeszthető a feladathoz.

 

Ha Önnek nagy teljesítményű csomagológépre, különleges pántolási igényekhez alkalmazkodó sokoldalú gépre, magas minőségű pántolásra vagy megbízható dobozzárásra van szüksége, az UT 702 automata keretes pántológép az összes elvárását teljesíti.

 

A gép kezelőpanelének felépítése teljes mértékben felhasználóbarát. Állítható pántolási paraméterek, választhat lágy pántolási funkció (rögzített feszesség) vagy a pántfeszesség állítása között. A vészleállító természetes a teljesen biztonságos használat érdekében.

 

A szalagbefűzés teljesen automatikus. A gép ellenőrzi a feszítőerőt, hegesztéskor a szalag pozícióját.

 

Az UT 702 automata keretes pántológép működtetéséhez egy kezelőre van szükség, aki a csomagot elhelyezi, és gombnyomással vagy pedállal elindítja a pántolási folyamatot. Ennél több feladata nincs, hiszen a hibás pántolás kezelése automatizált: a gép automatikusan visszafűzi a szalagot. A szalag mennyiségét is ellenőrzi a gép, és jelzi a szalagelfogyást.

 

A pántolási folyamat elindításakor a gép megfeszíti a szalagot az előre beállított paramétereknek megfelelően, hegesztéssel végteleníti, majd újrafűzi a pántszalagot a következő ciklushoz. Az UT 702-vel percenként akár 65 pántolás is elérhető.

 

Ha az UT 702 automata keretes pántológép technikai paramétereire is kíváncsi, keresse fel a termék adatlapját itt>>

UT 702, automata keretes pántológép