15máj

Térkitöltő készítése zseniális ötlettel

A csomagolástechnika világában is vannak örök divatnak minősülő gépek, vagyis olyan berendezések, amelyekkel nem lehet melléfogni. Ilyenek a térkitöltő anyagot gyártó gépek. Mindennapos, az unalomig használt gépek, amelyek lényeges szereplői termelési folyamatnak.

 

A csomagolástechnika legnagyobb seregszemléjén, a düsseldorfi Interpack nemzetközi kiállításon ott volt a térkitöltés mestere, a német CushionPack is. Ez a térkitöltőt készítő gépeket gyártó vállalkozás több, mint 20 éve van a piacon, és sikerének titka, hogy nagyon jól ráérzett a csomagolástechnika fejlődési vonalára.

 

Amit 1995-ben elkezdtek, az ma a legtrendibb hullámot képviseli.

 

Térkitöltő, az örök divat

 

Az Interpack kiállításon a csomagolástechnika legfőbb trendjei közé sorolták a fenntartható csomagolást: a környezetbarát csomagolóanyagokat, az energiatakarékos gépeket és nagy hangsúlyt fektettek az újrahasznosításra. Nos, a CushionPack gépei ezekből a szempontból jelesre vizsgáznak.

 

Újrahasznosítás

 

A CushionPack gépei a hulladékká vált hullámkartonból gyártanak térkitöltő anyagot, ami a biztonságos szállítás és tárolás alapfeltétele. Mindent átalakítanak: papírlapokat, dobozokat, akár 7 rétegű hullámpapírlemezeket is. Példaértékű újrahasznosítás, hiszen helyben történik: a hulladékká vált karton mindenféle közbeeső művelet nélkül azonnal átalakul a csomagolást biztonságossá tevő térkitöltővé.

 

Energiahatékonyság

 

Energiatakarékos gépek, emellett alacsonyak a karbantartási költségek is. A frekvenciaváltónak köszönhetően energiahatékonyak: már alacsony sebességen is magas teljesítménnyel dolgoznak. A CushionPack az évek során egyre energiatakarékosabbá tette a gépeit.

 

Környezetbarát

 

Ez a térkitöltő kvázi hulladékból készül – ennél környezetbarátabb technológiát nem is lehetne kitalálni! Az ötlet egyike a hétköznapokat megkönnyítő zseniális ötleteknek: hasznos, egyszerű és még pénzt is lehet spórolni vele. Egyrészt csökkenti a termeléssel óhatatlanul keletkező hulladékot, másrészt azonnal ellátja az üzemet csomagoló anyaggal. Rengeteg munkától megkímél: nem kell foglalkozni a hulladék elszállításával, a térkitöltő rendelésével, raktározásával és a folyamatokat kísérő adminisztrációval. Mindig lesz kéznél térkitöltő csomagolóanyag, és mindig pontosan annyi, amennyire szükség van.

 

Csomagolóanyagot gyártani a semmiből: az ötlet jól hangzik. Csomagolóanyagot gyártani a hulladékból: valljuk be, ez még jobban hangzik!

 

Oldja meg Ön is a térkitöltő gyártását egy zseniális CushionPack géppel! Itt megtekintheti a választékot>>