21ápr

5 jel, ami arra utal, hogy raklapfóliázó gépre van szüksége

Bár egy nagyobb beruházás előtt nem árt óvatosnak lenni, sok esetben a későn meghozott döntés többe kerül, mint gondolnánk. A legjobb példa erre a raklapfóliázó gép: amikor a termelés üteme elér egy bizonyos szintet, a kézi fóliázás már nem tudja tartani az iramot. Ám a lassúság csak az egyik probléma.

 

Azon túl, hogy a termelési folyamatot lassítja, a kézi fóliázás soha nem lesz olyan pontos, mint a géppel végzett. A széteső raklapokból adódó kár, a túlzásba vitt stretchfólia-felhasználás mind az Ön pénztárcáját terhelik.

 

Ha az alábbi 5 jel az Ön vállalkozásában is jelentkezik már, akkor elérkezett az ideje, hogy raklapfóliázó gépre váltson

Napi 20 raklapnál többet csomagol. A kézi fóliázás kezd terhessé válni, leköti legalább 2 munkatárs idejét. Egy raklapfóliázó géppel nemcsak gyorsabb lenne a raklapozás, de a felszabaduló munkaerőt átcsoportosíthatná: más feladatokat tudnának ellátni, amíg a gép körbetekeri a raklapot.

Kárt okoz a nem szakszerű csomagolás. Az optimális védelem érdekében a stretchfóliát egységesen kell megfeszíteni, ami kézileg lehetetlen feladat. Ezért a kézi raklapfóliázásnál mindig számolni kell azzal, hogy a fólia nem fogja tökéletesen összefogni a raklapot.

Túl sokat költ stretchfóliára. Az előző pontban leírt károkat elkerülendő a kézi raklapfóliázáshoz több fóliát kell használni, hogy a raklapot biztonságban legyen. Egy raklapfóliázó géppel a szükséges fóliamennyiség adott, előre kiszámítható. Ha még olcsóbban szeretne hozzájutni minőségi stretchfóliához, itt talál egy tippet.

 

Adódtak már munkahelyi balesetek a széteső raklapok miatt. A nem jól csomagolt raklapok nem csak a termék épségére jelentenek veszélyt, de a közelben tartózkodó munkaerőre is.

A raklapok csomagolása nem egységes. Egy csomagológép professzionálisan csomagol: minden egyes raklap következetesen egyforma. Ezt a színvonalat kézi fóliázással nem lehet elérni. Ha Ön a csomagolás terén is professzionalizmusra törekszik, mert fontos a vállalkozása arculata, raklapfóliázó gépre van szüksége.

 

Egy raklapfóliázó gép beszerzésével egyik napról a másikra megszűnnek a fentebb felsorolt problémák.

 

Lehet, hogy a raklapfóliázó gép lesz az év beruházása? Segítünk kiválasztani a vállalkozása számára legmegfelelőbb típust>>