16jan

Zsugorfóliázó gép – válasszon okosan!

Azon töpreng, hogy nem ártana egy új csomagológép, egy korszerű zsugorfóliázó gép a cégének? Akkor  már most a jó irányba gondolkodik. Ugyanis a csomagológépek megfelelő kiválasztása plusz árbevételt, kisebb költségeket jelenthet az Ön számára. Biztos, hogy eddig is működtek valahogy a dolgai, de ha lehet, jobban, hatékonyabban, olcsóbban termelni, akkor miért ne? Igen ám, de a számtalan csomagolás technikai megoldás közül melyiket válassza? Semmiképp ne kapkodja el a döntését, egy hosszú távú beruházásra  időt kell szánni.


A sokoldalú zsugorfóliázó gép

Ma a piacon bizonyos termékekhez az egyik legmodernebb csomagolási mód a zsugorfólia használata. Azon túl, hogy a terméknek esztétikus megjelenést biztosít, megvédi a sérülésektől, szennyeződéstől, és még ’lopásgátló’-nak is tökéletes, hiszen a zsugorfólia csomagolásából nem lehet csak úgy elemelni valamit.
Nézze meg itt, hogy például az övező zsugorfóliázó gép használata milyen előnyökhöz juttathatja.

Mielőtt belevágna a gép vásárlásába, érdemes jó alaposan átgondolnia, hogy pontosan mire van szüksége.

Csomagológépek kiválasztásának 3 fő szempontja

–       munkaidő ráfordítás
–       egységnyi csomagolóanyag súlya és ára
–       a csomagológép kapacitása összhangban lesz-e a termeléssel

Miért az Uniotech?

Az Uniotech mérnök munkatársai évtizedek óta azon dolgoznak, hogy személyre szabottan, az igényeknek megfelelően a leggazdaságosabb, leginkább környezetbarát megoldásokat találják meg partnereik számára. Ha jól választ a csomagológépek közül, akkor

–       csökkennek a költségei
–       kevesebb lesz a hulladék
–       nem lesz szállítási selejt
–       csökkennek a vevői reklamációk
–       esetleges meghibásodás esetén cseregépet biztosítunk
–       gyors szervizelés
–       versenyképes áron kiváló minőség

Zsugorfóliázó gép, ragasztópisztoly, pántológép? A csomagolástechnika minden területén segítünk, hogy az Ön számára legjobb megoldást választhassa!