16jan

Egy új generációs pántológép, és búcsút inthet a pánthüvelynek

A régebbi kézi, racsnis pántológép működtetéséhez emberi erőre is szükség van. A pántolás erejét mindig a pántoló személy fizikai képessége, minőségét pedig a figyelme határozzák meg. A pántolószalag végtelenítését úgy oldja meg, hogy egy pánthüvelyt, egy U-alakú vasat roppant rá a pántolószalagra. A pánthüvelynek több hátránya is van: megsértheti az árut, és meg kell vásárolni.
Ha egy rakathoz pl. 4 darabot használ fel valaki, akkor a havi átlagos rakatszámból kiszámítható, hogy havonta mennyi költséget jelent ez egy vállalkozás számára.

Milyen előnyökkel rendelkezik egy új generációs pántológép?

A régi gépekkel szemben az új generációs pántológépeknél már nincs szükség emberi erőkifejtésre munkavégzés közben. Meghatározott, pontos és állandó erővel történő pántolást tesznek lehetővé. A szalagfeszítés erőssége elektronikusan állítható. Nincs többé szükség pánthüvelyre sem, mivel a gép olvasztással végteleníti a pántszalagot. Ezzel a munkafolyamat is felgyorsul.

Kiknek ajánljuk az ORT-200 (UT-200) pántológépet?

– Azoknak, akik gyorsabban akarnak végezni a pántolással
– Azoknak, akik nem akarják pánthüvelyekre kidobni a pénzüket
– Azoknak, akik az erőkifejtést inkább a gépre bíznák

Röviden: mindazoknak, akik kézi pántológéppel dolgoznak, vagyis rakományokat képeznek: tégla- és betonipar, logisztikai cégek, gép- és alkatrészgyártó cégek, autóipari beszállítók, autógyártók, bútoripar, fűrészüzemek, nyomdák.

Elsőre túl magasnak tűnik egy új generációs pántológép ára?

Egy rövid számítás megmutatja, mennyire éri meg lecserélni a régi pántológépet. A hagyományos pántoláshoz használt pánthüvelyek 4–14 forintba kerülnek, Ön legkevesebb 4-et felhasznál egy raklaphoz. A havi átlagos raklapszám megadja azt a költséget, amit a pántolás eddig jelentett Önnek. Ennek fényében már felmérhető, hogy az elsőre drágának tűnő ORT-200 (UT-200) gyorsan visszahozza az árát, hiszen ennek használatával többé nem lesz szükség pánthüvelyre, és lényegesen csökken az áru sérülésének az esélye is.

Az ORT-200 (UT-200) akkumulátoros kézi pántológép további előnye az ergonomikusan kialakított gépház, ami hatásosan védi az akkumulátort a leesésből adódó sérülések ellen. Alumínium talpszelvényét csúszótalp védi a gyors kopástól, ezért nyugodt szívvel lehet bármilyen durva felületet pántolni, legyen az tégla vagy beton.

Dolgozzon gyorsabban, olcsóbban és könnyebben az ORT-200 (UT-200) kézi pántológéppel! Kérjen személyre szabott ajánlatot szakembereinktől!