16jan

BOPP tasak bevezető áron, 30% kedvezménnyel!

BOPP tasak: ha nem lenne, ki kellene találni

A BOPP tasak olyan, mint a legegyszerűbb hétköznapi tárgyak, annyira megszoktuk már őket, hogy észre sem vesszük a jelenlétüket, a hiányuk viszont garantáltan feltűnik!

Miért BOPP tasak?

A BOPP tasak (biorientált-polipropilén) vagy más néven celofántasak áttetsző, víztiszta, rendkívül sokoldalúan felhasználható műanyagtasak.

Mitől lesz nagyszerű egy egyszerű zacskó?

A BOPP tasakot éppen egyszerűsége teszi nélkülözhetetlenné: könnyű vele csomagolni, egy szempillantás alatt le lehet zárni, gyakorlatilag bármit védhetünk vele a szendvicstől a fülbevalóig, a szappantól a pólóig.

Az Uniotech elkezdte a BOPP tasakok gyártását, és ennek örömét szeretné Önnel is megosztani. Hogyan?

1. Egészen szeptember elejéig minden BOPP tasak bevezető áron kapható, 30% kedvezménnyel.

2. Nagyon rugalmas szállítási határidőket vállalunk még nagyon kis mennyiségek esetében is. Szállítási határidő: 0–72 óra.

A standard méretek rendelhetőek készletről, illetve nagyon rövid gyártási idővel (akár megvárható) tudjuk őket biztosítani: 7cm x 7cm mérettől 70cm x 70cm méretig, ragasztócsíkos  (önzáró) változatban 7cm x 7cm mérettől 70cm x 70cm méretig.

A tasakok vastagsága 30my, de rendelhető  25my, 35my, 40my, 50my vastagságban is.
A kiszerelés is kedvez még a kis felhasználóknak, hiszen 100-as csomagolásban is kaphatóak.

Mivel a BOPP tasakok ideálisak apró tárgyak (ékszerek, írószerek, ajándéktárgyak, telefonkiegészítők) csomagolására, gondoltunk azokra is, akik állványokon szeretnék bemutatni a termékeiket. Számukra rendkívül előnyös megoldás a felakasztható eurolyukas BOPP tasak, melynek felső részén ott a szabványos eurolyuk, alsó részén pedig ragasztócsíkkal zárható.

Ha egyéni elképzelései vannak, mi abban is a segítségére lehetünk! A kedvezmények ugyanúgy vonatkoznak az egyéni megrendelésekre is, Ön ugyanúgy részesül a 30% kedvezményből, és kihasználhatja a rendkívül rövid szállítási határidőt is!

Kérésére olyan méretű BOPP tasakot gyártunk, ami az Ön számára ideális, a tasak vastagsága is eltérhet a szabványostól: rendelhető 25my, 35my, 40my, 50my vastagságban.

Vállaljuk a tasakok nyomdázását is (1–6 színig), az egyszerű zacskót reklámtasakká alakítjuk. Miért ne használná ki ezt a felületet is arra, hogy vállalkozását népszerűsítse?

Rendeljen BOPP tasakot kedvezményesen, kérjen egyedi ajánlatot még ma!

CÍMKE: