16jan

Az első benyomás egy pántológépen is múlhat

Az első benyomás dönti el, milyennek látjuk a világot, és a világ milyennek lát minket. Az ösztöneink pár pillanat alatt eldöntik, hogy pozitívan vagy negatívan viszonyuljunk valamihez, valakihez.

Bármilyen termékről is legyen szó, az első dolog, ami a szemünkbe ötlik: a termék csomagolása.

Ennek alapján születik meg az első benyomásunk róla, amit később igen nehéz lesz módosítani – negatív hozzáállás esetén pedig előfordulhat, hogy nem is adunk neki második esélyt.

Hatalmas felelősség van tehát abban, hogy hogyan csomagoljuk be termékeinket. A legnagyobb hiba lenne ezen a területen spórolni – és egyúttal a legnagyobb erény, ha okosan tudunk dönteni.

Olyan csomagolástechnikára és csomagoló-berendezésekre van szükség, amelyek esztétikusan és megbízhatóan csomagolnak, egyúttal a leggyorsabb és a leggazdaságosabb munkavégzésre képesek.

Ha kis és közepes méretű csomagjai vannak, a félautomata pántológép a megoldás!

7 ok, ami miatt megéri félautomata pántológép mellett dönteni:

– működése gyors és egyszerű — könnyen elsajátítható, semmiféle plusz megterhelést nem jelent a használata
– Ön különböző méretű dobozokba csomagol? Természetesen! A félautomata pántológépeket nem kell állítani minden egyes doboz méret változáskor, nincs rajtuk ugyanis keret, ami meghatározná a pántolandó csomag méretét
– a PP pántszalagot automatikusan húzza meg, hegeszti össze és vágja el
– könnyen mozgatható, mivel az asztal rozsdamentes acélból készült, és önbeállító kerekekkel rendelkezik
– a doboz mérete nem jelent akadályt: a keret nélküli félautomata pántológépekkel 50×20 mm méretű termékektől gyakorlatilag bármekkora méretű termékek pántolása, illetve kötegelése végezhető
– a pántolószalag mérete nem jelent akadályt: a használni kívánt PP típusú pántoló szalaghoz a gépek igény szerint beállíthatók
– az Uniotechnél bérelni is lehet a félautomata pántológépeket – azonnali és gazdaságos megoldás!

A pántolószalag méretének kiválasztásánál mindig vegyük figyelembe a pántolandó termék súlyát, anyagát, valamint gyűjtőkarton használata esetén annak kitöltöttségét. A pántolás feszességét a szalag mérete, a beállított feszítési erő és a pántoló szalag hossza jelentősen befolyásolja.

Tökéletessé akarja tenni az első benyomást? Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálja az ideális pántológépet!