16jan

Akkumulátoros kézi pántológép: miért ez kell mindenkinek?

A csomagolóiparban minden gramm, centiméter és másodperc számít. Egy jó kézi pántológép biztosítanja ezeknek az alapkövetelményeknek a teljesülését. Nagy teljesítmény és gazdaságosság: elsősorban ez az, amit egy csomagológéptől elvárunk. Az UT-200 akkumulátoros kézi pántológép tökéletesen megfelel ezen elvárásoknak.

5 ok, amiért megéri az árát az UT-200 akkumulátoros kézi pántológép

1. Könnyű vele dolgozni

Ezt leginkább azok tudják megerősíteni, akik dolgoztak régi típusú, racsnis pántológépekkel is. Az automata gépeknél ugyanis már nincs szükség emberi erőkifejtésre, a gép feszíti meg a szalagot. A szalagfeszítés erőssége beállítható, és egyetlen érintéssel módosítható. Nagyon pontos munkát tesz lehetővé, minimális anyagfelhasználással.

2. Méret és tömeg

Egy kézi pántológép esetében a kis méret és tömeg egyértelműen pozitívum. Minél könnyebb a gép, annál egyszerűbb vele dolgozni, annál gyorsabb a pántolás. Az UT-200 méretei: 37,5 x 13,00 x 14,00 cm, tömege: 3,9 – 4,2 kg, a gép könnyen pozícionálható.

3. Gyorsaság

Egy feltöltéssel akár 150 pántolás is megvalósítható! Nagyobb igénybevétel esetén két akkumulátor használata ajánlott.

4. Érintőpaneles beállítások

A multi-touch technológia egyre inkább elfogadott a csomagolástechnikai iparban. Az érintőpanelnek köszönhetően a gép működése egyszerűen elsajátítható, a fontosabb funkciók egyetlen érintéssel lekérhetők. Ilyen például az akkumulátor töltöttségi szintje, a beállított feszítési erő nagysága, a hegesztési idő hossza.

5. Minél előbb ruház be egy automata kézi pántológépbe, annál hamarabb behozza az árát

Remek gép… de vajon megéri az árát? Gyakran találkozunk ezzel a dilemmával. Miért éri meg beruházni egy olcsónak nem mondható csomagológépbe? Mert spórolhat a segítségével! Az automata kézi pántológép olvasztással végteleníti a pántszalagot, ezért nem lesz soha többé szüksége pánthüvelyre. Amit eddig pánthüvelyre költött, az mostantól a zsebében marad.

Ön mit vásárolna szívesebben? Egy olcsóbb pántológépet, amivel nehezebb, éppen ezért lassabb a munka, és amelyikhez örökösen kiegészítőket kell majd vásárolnia – vagy drágább, de gyors gépet, amivel búcsút mondhat a kiegészítőknek? Ha kiszámolja, mennyit költ pánthüvelyekre, rá fog jönni, hogy az utóbbi a gazdaságosabb megoldás!

Így lesz a „drága” UT-200 kézi pántológép megbízható és takarékos választás! Ön próbálta már?