16jan

A metalizált BOPP tasakok vásárlásra ösztönöznek

Luxus megjelenést kölcsönző BOPP tasakok

A metalizált fóliák elsősorban a megnövelt ellenálló-képességük miatt népszerűek. Különösen igaz ez a BOPP tasakok esetében, ahol a BOPP fólia amúgy is jelentős védőképességét a fémréteg a tökély szintjére emeli.

Milyen védelmet nyújtanak a metalizált BOPP tasakok?

– gőz-, pára- és vízállók
– oxigénzárók
– aromazárók

Mi az a többlet, amivel a fémezett BOPP tasakok rendelkeznek?

Az alumíniumrétegnek köszönhetően a metalizált fóliák fényvédő tulajdonságra tesznek szert. Az UV-sugarak kizárása az élelmiszerek tartósságának növelésében, a minőségmegőrzésben játszik szerepet. A metalizált BOPP közkedvelt csomagolóanyaga a kávénak, chipsnek, ropinak, rágcsálnivalóknak. Az élelmiszeriparon kívül más iparágak is előszeretettel választják: a kozmetikai ipar, a gyógyszeripar.

A metalizált fólia fémrétege alumínium vagy valamilyen alumíniumötvözet. Mivel az alumínium puha fém, sérülékeny, könnyen karcolható, ezért a fóliát nem használjuk egyszerű, fémrétegelt formájában. A felületét kezelni szükséges, vagy egy újabb fóliaréteggel társítani. Ez utóbbi réteg általában nyomtatott.

Az egyik leghétköznapibb és legszembetűnőbb csomagolás a chipseké. Egy tipikus chipses zacskó így épül fel: BOPP fólia, festék, ragasztó, alumínium, BOPP fólia. A több rétegnek köszönhetően sem a fém, sem a tinta komponens nem sérülhet, és magával a becsomagolt termékkel sem érintkezik. A belső BOPP réteg megóvja az élelmiszert.

A metalizált BOPP tasakok tökéletes védelmet biztosítanak, gazdaságosak, és mint tapasztalhatjuk, nagyon vonzóak!

Nagyon sok élelmiszert csak a szembeszökő ragyogás miatt csomagolnak fémezett tasakba. A metalizált felületek nyomdázásával ugyanis látványos eredmények születnek. Az ezüstös színű fólia megnyomtatásával a képek igazán egyedi fémes hatását lehet elérni.

Milyen előnyei vannak a feltűnő csomagolásnak?

– a termék könnyen beazonosítható
– felhívja a figyelmet a termékre
– megkönnyíti a termék kiválasztását
– amellett, hogy információkat közöl a termékről, reklámként is funkcionál

A vásárlásra ösztönzés kézenfekvő eszköze: a csomagolás!

A jó csomagolás egyben reklámhordozó is. Egy metalizált BOPP tasakkal új piacokra törhet be, a már elért pozíciókat megerősíti, növelheti a terméke forgalmát. Megéri áldozni rá, hiszen a csomagolási költségek a megnövekedett bevételből könnyedén fedezhetők.

Használja ki a BOPP tasakok bevételnövelő erejét! Keresse munkatársainkat az Ön egyedi ajánlatáért!

CÍMKE: