16jan

A mamut és a csomagolástechnika

Gondolt már rá, hogy az ember mióta használja a csomagolástechnika különböző fajtáit?

Valószínűleg azóta, mióta két lábra állt. Akkoriban még bőven elég volt a megmaradt mamutot betekerni egy levélbe, és berakni egy kő alá. Az elmúlt évezredekben azonban jelentősen megnövekedtek az elvárások, a csomagolástechnika legmodernebb lehetőségeivel kell élnie, ha versenyben akar maradni.

Szakítószilárdság? Megtalálni a középutat!

A csomagolástechnika talán az élelmiszeriparban a legfontosabb, hiszen az árut nem elég stabilan, higiénikusan, megbízhatóan becsomagolni, az esetek nagy többségében szó szerint gusztusosnak is kell lennie. A szakítószilárdság itt létkérdés. Ha a csirkeszárny, a keksz vagy épp a túrórudi csomagolása felszakad, már mehet is a kukába. A cégét veszteség éri. De az sem jó, ha a vevő később csak a fogát, ollót, körfűrészt bevetve tud majd hozzájutni az ételhez. A szakítószilárdság pont megfelelő kell, hogy legyen.

Csomagolástechnika és design

A csomagolástechnika, amit az egyenesen a vevőkhöz kerülő termékekhez használ, legyen egyedi! A profin kivitelezett, nyomtatott bopp fólia eladja magát, tehát a terméket. Az Uniotech kínálatában minden olyan típus megtalálható, amire az élelmiszeriparban szükség lehet. Nyomtatjuk, méretre vágjuk, Önnek már csak magának a terméknek a csomagolásával kell foglalkoznia.

A bopp fóliák 3 nagyszerű tulajdonsága

–          mind a két oldal hegeszthető
–          kiválóan nyomtatható
–          kiváló aroma és párazáró tulajdonságú
Minőségi csomagolástechnika? Megéri az árát!

Ha biztonságos, egyben mutatós csomagolásra vágyik, akkor Önnek jó minőségű csomagolóanyagra és a csomagolástechnika magas szinten képzett szakembereire van szüksége. A közepes és a jó minőségű termék közti árkülönbözet igen hamar megtérül. Mivel nincs selejt, a termékei jól eladhatóak a piacon, hosszú távon biztonságos árbevételre számíthat.

2015-ben az Uniotech márka elnyerte a Business Superbrands kitüntetést. Csomagolástechnikai mérnökeink mindenben a segítségére állnak. A szakítószilárdság kikalkulálása, a design megtervezése, a megfelelő bopp fólia kiválasztása – az első lépéstől az utolsóig támaszkodhat ránk!

Ha szeretné, hogy a termékei szinte eladják magukat, a csomagolástechnika egy fantasztikus eszköz lehet!